aktuális

Tájékoztatás a rendelésről

:: 2014. 11. 30. ::

Tájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket, hogy a Központi Orvosi Rendelőben, 2014. december 01-től ismét a Rákóczi út 7. sz. alatt rendelünk! A rendelés a szokásos időben történik.
Megköszönjük betegeink türelmét, hogy közel három hónapig az ideiglenes rendelésünket felkeresve vállalták a kényelmetlenséget.
Megköszönjük továbbá az előző ciklusban dolgozó Maglódi Önkormányzat Képviselő-testületének, hogy megszavazták a rendelő felújításra a pénzügyi támogatást, amely 30 M Ft összegbe került. Számos új helyiséggel bővült, és megszépült az Intézmény, amely a betegeink kényelmét szolgálja.
Megköszönjük Bondorné Farkas Ágnes gyógyszertár vezetőnek (Anna Patika), hogy rendelőt biztosított a betegeinknek és az egészségügyi személyzetnek.
Változás történt dr. Megyesi Edina háziorvos praxisában. Petőné Irénke ápolónő 2014. december 5-vel felmondott. Megköszönjük munkáját, amelyet a házi- és üzemorvosi praxisban végzett. Irénke helyére Mészáros Judit ápolónő kerül, 2014. december 01-től a Megyesi praxisba. Mindnyájan reméljük, hogy a felújított rendelőben, az új dolgozóval kiegészülve a lakosság elégedett lesz munkájával.
Elérhetőségeink megtalálhatók a rendelő ajtaján kifüggesztve.

Dr. Megyesi Edina háziorvostan szakorvos
Dr. Móczár István házi- és üzemorvostan szakorvos